2013. május 31., péntek

84. Ünnepi Könyvhét - Dedikálás


Június nyolcadikán délután kettő és négy között dedikálok a Vörösmarty téren, a Delta Vision standjánál (98-as pavilon).


Mindenkit szeretettel várok.







2013. május 26., vasárnap

Gender krónikák I. - A menekülés éve

Az utóbbi hónapokban kissé elmaradtam mindennel, egy részét most pótolom (nem, nem a novella folytatását, az még várat magára - jelenleg a Gender krónikák második részén dolgozom). 

Június hatodikán megjelenik az első rész a Delta Vision gondozásában, A menekülés éve már előrendelhető a kiadónál:



FFG és Liliane Evans már meg is előztek a hírrel :)


A borító:


Fülszöveg:

A XXII. században az emberiség több álma is valóra válik: létrejön az Egyesült Országok Szövetsége, amely a világ összes államát egységbe tömöríti, és megtörténik a kapcsolatfelvétel egy értelmes idegen fajjal is. Úgy tűnik, az emberiség beléphet az aranykorba, de ez csak a látszat. A Szövetséget üzleti érdekek kusza hálója szövi át, és a vezetők legtöbbjének egyetlen célja van: mindenkit engedelmes bábbá formálni.
Ebben a világban éli a gazdag, unatkozó feleségek felszínes mindennapjait Sandra Manul, akiről csak kevesen tudják, hogy valójában a múltja elől keresett menedéket a magas rangú Ítélő, James mellett. Miközben az árnyak, amelyek elől elfutott, utolérik, olyan döntéseket kell meghoznia, amelyek nem csak a saját, hanem az egész emberiség sorsát megváltoztatják.
A Gender krónikák első kötete, A menekülés éve bevezető egy olyan világba, ahol a hagyományos nemi szerepek és az egyensúlyi társadalom ütközik össze egymással – mindez pedig egy olyan jövőben történik, amely akár könnyen valósággá is válhat.